torstai 2. elokuuta 2012

Muutamia säilytysjärjestelmiä :)

Tänään näytän teille muutamat säilytysvinkit..
Vaaleanpunainen ei kuulu lempiväreihini mutta nyt olen kyllä ihastunut..
 Tässä salkussa oli alunperin kaikkia vaaleanpunaisia pilipalityökaluja.. Revin sisältä sisuskalut irti ja päälystin kannen ja pohjan uusiksi.
 Loistava matkasalkku musteille. Tähän mahtuu juuri sopivasti 18 mustetta (enempää minulla ei vielä olekkaan :) ) Lisäsin kanteen taskun käyntikorteille kun niitä messuilla aina kysellään. Hatijaneitokainen on KennyKn ihana digileima.

Musteiden levitystyynyt ovat edellee pleksissä tarranauhanpalasilla kiinni. Oli vaan laitettava nekin isompaan pleksiin kun vanha kävi ahtaaksi. Kirjoitin geelikynällä tyynyn alle mikä värityyny kuuluu mihinkin niin eivät mene sekaisin.

Promarkkerit oli taas laitettava kartalle. Harmi vain kun nuita uusia sesonkivärejä tulee monta kertaa vuodessa ja kartta ei päivity sitä mukaa mitä värejä tulee lisää. Siksi sesonkivärit löytyvät kartan ulkopuolelta. Oman värikartan voit tulostaa TÄÄLTÄ
Juhannuksena mökkireissulle oli saatava puuhasteltavaa mukaan. Yritin epätoivoisesti löytää penaalia mihin nämä melkein 100 kynää mahtuisivat. Tavalliset penaalit ovat turkasen kalliita ja niitä olisi pitänyt olla monta...  Siivoushyllyn ohi töissä kävellessäni välähti, ja ostin mukaani pesupussin. 
Tämä "penaali" oli tusseille ihan loistava. Kaikki tussit mahtuivat heittämällä mukaan. Pussi on läpinäkyvä, joten oli helppo etsiä jokin tietty väri. Vetoketju piti tussit pussissa.

Olettehan käyneet jo kurkistelemassa eilen avattuja kotisivujani? Mitäs pidätte?

7 kommenttia:

 1. Mahtavat vinkit ja itseltäkin löytyy kyseinen salkku joten voipa olla että itsekkin sen tuunaan tuohon tarkoitukseen.Nimittäin ei ole mulla vielä paikkaa musteille ollenkaan vaan pöydällä ne on pinossa. Ja tuo tussi juttu loistava. Pelastit näillä vinkeillä päivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiinu <3 Ihana kuulla että näistä oli ideointiapua :)

   Poista
 2. Salkkuhan toimii hyvin ja kiva idea tuo pesupussi. Uudet kotisivusi ovat ihanan rauhalliset yleisilmeeltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Santra, kiva kun vierailit sivuillani :)

   Poista
 3. Loistavat säilytys ideat! Ja salkussakin musteet kulkevat näppärästi mukana :o)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Satu, IAssa tulee salkun kestävyys kokeiltua :)

  VastaaPoista