perjantai 31. elokuuta 2012

IA12 Demoilua :)

Intohimona Askartelussa sunnuntaina demoilin taustojen tekemistä muste-masking tekniikalla...
Itselläni oli kamera melkein koko ajan laukussa joten Anne ystävällisesti nappasi pari kuvaa minusta työn touhussa. Annen oman blogin löydätte TÄÄLTÄ.
Ethän kopioi kuvia ilman lupaa, Kiitos!

 Musteenlevitin tyynyt olivat mukana pleksiin kiinnitettyinä.

 Aloitin mustettamalla reunat, sitten samalla sävyllä töpöttelin väriä käyttäen maskina punchinellaa (tuota paljettien teosta syntyvää roskaa). Tämän jälkeen vaihdoin maskiksi kangaskaupoistakin löytyvää kangasverkkoa, ja eri värin. Lopuksi vielä maskasin tyllin ja eri värin kanssa.

 Kerrankin muistin ottaa hanskoja mukaani. Huomattavasti paljon mukavampi tehdä kun ei sormet ole kaikissa sateenkaaren väreissä.

 Seuraavana oli vuorossa kiihdytyskisat. Sniiduna en ole viitsinyt ostaa autonrengas leimasinta vaan olen käyttänyt poikani leikkiautoa leimaamiseen. Pojalleni tosin ostin uuden auton ja tämä jäi askartelutavaroihini :)
Tässä vielä kuvat mallikorteista jotka minulla oli mukana..


Kiitos teille kaikille jotka olitte mukana katselemassa ja innostuitte toivottavasti itsekkin kotona katselemaan tavaroita uusin silmin. Niitä leimasimia kun saa tehtyä melkein mistä vain :)

3 kommenttia:

  1. Nyt minäkin tiedän, mitä noille vanhoille leluille pitää tehdä! Tai ainakin yhdelle autolle. :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kortteja kyllä on kaikki ja mulla pisti silmään tuo ihana vaaleanpuna sävyinen kortti :) Onko tuo onnea teksti stanssattu millä stanssilla kun on jotenkin niin ihana kuvio siinä? Haluan samanlaisen stanssin ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteistanne :) Tiinu stanssi on Memory boxin woven circle...

    VastaaPoista