torstai 20. maaliskuuta 2014

Pääsiäisrinki 1/4

Aina on aikaa Samat matskut -korttiringille..
Tällä kertaa aiheena pääsiäinen.

Ensimmäisen kuoren lähetti Tiina ja se näytti tältä:
Leimana  2 x Magnolian Edwin with daffodil. Vaaleaa ja vihreää kukkapaperia. Vihreää pilkkupaperia, sammaleen vihreää kuitupaperia ja kultakartonkia. Perhosboordi, ruutunauhaa, pallonauhaa, rusetteja, timantteja sekä kimaltelevat muna- ja pupukoristeet.

Kuoressa oli niin paljon kaikennäköistä ihanaa että tein niistä suosiolla kaksi korttia.
Ensimmäisen kortin kuva väritetty promarkkereilla ja korostukset tehty valkoisella geelikynällä.
Kuvan yläreunaan laitoin pätkän boordia. Kuva on kiinnitetty kohotarrapaloilla, joten perhosetkin jäävät ilmaan. Keskellä ruutunauhaa erottamassa kuva ja teksti.
Alareunassa koristeena munat ja timantit.


Toinen kortti oli kabinet -mallisen sijaan neliö.
Tämän kortin kuva on väritetty distress markereilla ja distress ink mustetyynyillä. Värittämiseen käytetty säiliösivellintä ja kuvaa korostettu geelikynällä. Oli jännä väritellä täysin itselle tuntemattomalle paperille. Tässä siveltimen kanssa väritellessä ei kaikki mennyt ihan kuin Strömsössä, mutta tulipahan kokeiltua. Hauska kuinka kuvassa tämä näyttää paremmalle ja tussiväritys jotenkin pliisummalle vaikka todellisuudessa mun silmään ne on just toisinpäin kun kortit ottaa käteen ja katsoo.
Koska mustaa paperia ei kuoressa ollut rajasin reunat mustalla tussilla. Kuva ja teksti kiinnitetty kohotarrapaloilla.
Koristeena napit, pupu ja rusetti.

Tässä vielä kuva kummastakin kortista. Kiitos hurjan riittoisista materiaaleista Tiina.
Tässä vielä kuva mitä jäi jäljelle.
Pistin nämä talteen josko näistä saisi ringin loppuun vielä jonkun bonuskortin aikaiseksi :)

Tässä vielä muiden rinkiläisten kortit ja linkit heidän blogeihin.

Tiina

Jaanuska
Apris
 

8 kommenttia:

 1. Oi että miten ihanat kortit ja kivan erilaiset. Ennen tekstin lukemista olin aivan varma, että olit käyttänyt kehystämiseen mustaa paperia, siistit reunat ja sopii tosi hyvin. Minäkin tein eilen toisen kortin, kunhan vain saisi koneelle vielä.

  VastaaPoista
 2. Mä arvasin että luulette mun haalineen mustaa paperia jostain :) Siksi kirjoitinkin selvennöksen asiaan. Tuo tussivärjäys itseasiassa on tosi helppo ja nopea tapa. Mulla on lehtiöpohjapahvi, eli se mikä jää esim cansonin lehtiöistä. Vähän paksumpaa siis ja paksu musta viistokärkinen permanent tussi. Pahvilla kohdistan oikean alueen (kannattaa tarkistaa että pahvi on suora) Ja sitten vaan tussilla pyyhkäisen reunaa pitkin. Kannattaa kokeilla :D

  VastaaPoista
 3. Ihan super ihanat ja vielä kaksi korttia ja vieläkin jäi matskuja :) Tuo kekseliäisyys on kyllä päätä huimaavaa ei voi muuta sanoa. Värityskin on upea,itse en osaa värittää kun tuolla perus tavalla mitä lapsetkin värittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu, näistä matskuista oli kiva toteuttaa kortti :)

   Poista
 4. Voi ihanuus mitä ihanuuksia! Tosi kaunista jälkeä ja tuo värityksesi... huoh! Se vain on niin upeaa! :D Ja sinäkin olet tuon perhosboordin saanut niin kauniisti tuonne paikalleen. Minulla meinasi olla totaalinen pulma sen kanssa ja sitten jätinkin sen loppujen lopuksi pois. :)

  Laitan huomenna kuoret postiin. Täytyy vain toivoa, että tuo postin kulku toimii, kuten pitääkin ja ovat perillä maanantaina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaanuska, lisäsin juuri sinunkin upean korttisi tähän juttuun :D

   Poista