perjantai 8. helmikuuta 2013

Reseptikorttivaihto Helmikuu - Lämpimät keitot

Hrr.. pakkanen paukkuu vielä nurkissa...
Mikäs sen kivempaa kun nautiskella  
LÄMPIMISTÄ KEITOISTA

Osallistujat ja reseptikorttien määrä:

Vaihtoon otetaan 6 osallistujaa, joista jokainen tekee yhden (1) samanlaisen reseptikortin jokaiselle vaihtoon osallistuvalle, siis 6 korttia yhteensä. Vaikka listassa olisikin esim vain 5 osallistujaa teethän silti kortteja 6 kpl viimehetken osallistujille. Jokainen saa kernaasti mainostaa vaihtoa omille tutuilleen tai vaikkapa omassa blogissaan! Näin saadaan osallistujalista nopeammin kasaan.
 Osallistujalista: 
1. Minna -
2. Outi - Tomaatti-vuohenjuustokeitto (Saapuneet)
3. Liimatassu - Nakkikeitto (Saapuneet)
4. Milja - linssikeitto (Saapuneet)
5. Satu - pinaattikeitto (Saapuneet)
6. Henna - bataatti-porkkanasosekeitto (Saapuneet)

Reseptikortin koko ja ulkonäkö:
Reseptikortin pitää olla kooltaan postikortti (C6) Kortit saa kivasti vaikka kansioon kun kaikki ovat samaa kokoa. Pohjana vähintään 160g paperi. Reseptikortin voit tehdä joko pystyyn tai vaakaan.

Korttien pitää olla sellaisia, että osallistujat voivat ne halutessaan laminoida tai päällystää kontaktimuovilla. Eli kovin koholla olevia koristeita niihin ei voi laittaa.

Ja selvyyden vuoksi sanon vielä seuraavaa: Reseptikortti on sellainen, jossa toisella puolella on kuva ja toisella puolella on Resepti. Kuvan ei tarvitse olla reseptiin liittyvä. Olisi kiva jos reseptipuolella olisi nimesi ja blogisi, tai oma nimikkoleimasi.

Vaihtoon osallistuminen:

Osallistuaksesi vaihtoon, jätä kommentiksi haluamasi resepti. Tai jos se ei ole heti mielessäsi, niin sitten pelkkä ilmoittautumishalukkuutesi. Kommentoimalla varaat itsellesi paikan vaihdosta.

Laitathan minulle s.postitse (asiakaspalvelu@zirkonella.fi) vielä aiheesi ja blogisi nimen niin tiedän ne liittää sitten myöhemmin mukaan omaan blogiini. Jos et halua että korttisi julkaistaan blogissani ilmoita siitä suoraan minulle heti ilmoittautumisesi yhteydessä.

Korttien lähettäminen

Valmiit kortit lähetetään minulle postitse. Lähetän osoitteeni teille sähköpostitse. Korttien mukaan laitetaan C5- kokoinen kirjekuori (eli puolet A4 -arkista), jossa valmiina osoitteesi sekä postimerkki. Postin Helposti -kuoret ovat myös todella käteviä, niin ei tarvitse miettiä, riittääkö postimaksut. Nykyään posti myy ainoastaan 2. luokan helposti -kuoria.

Minä jaan sitten jokaiselle 6 erilaista reseptikorttia ja lähetän ne takaisin. Lähetä siis myös itsellesi tuleva lorukorttisi ensin minulle, koska minun on huomattavasti helpompi ja nopeampi jakaa kortit, kun ei tarvitse miettiä, että tälle osallistujalle ei sitä ja tuolle tuota..

Jos haluat varmistaa, ettei korttisi vahingossa kastu postin kuljetuksen aikana, laita mukaan pieni muovipussi tai sellofaanikuori korteille. Ja huomautettakoon tässä vielä, että postin toiminnasta vastaa luonnollisesti posti itse. 

 Palautuspäivä:

Palautuspäivä on Perjantaina 1.3.2013. Korttien tulee siis olla tuolloin jo minulla. Mutta jos kaikki osallistujat lähettävät korttinsa ennen palautuspäivää, niin sitten lähetän kortit teille tietysti aikaisemmin.
Iso kiitos Outin lorukorteille tekstin lainasta  <3

Aiempia reseptikortteja pääset katselemaan oikean sivun aihepalkista, kohdasta RESEPTIKORTIT

Tervetuloa mukaan :)

5 kommenttia: