keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Reseptikorttivaihto Lokakuu - Pata- ja Uuniruuat

Heips,
Alkamassa on lokakuun reseptikorttivaihto..
Tässä ohjeistus;

Aihe:
Reseptejä kylmään syksyyn PATA- JA UUNIRUUISTA .

Osallistujat ja reseptikorttien määrä:

Vaihtoon otetaan 10 osallistujaa, joista jokainen tekee yhden (1) samanlaisen reseptikortin jokaiselle vaihtoon osallistuvalle, siis 10 korttia. Jokainen saa kernaasti mainostaa vaihtoa omille tutuilleen tai vaikkapa omassa blogissaan! Näin saadaan osallistujalista nopeammin kasaan.
 Osallistujalista: 
1. Minna -
2. Outi - Moussaka Saapuneet
3. Liisa - Saapuneet
4. Liimatassu - Ratatoulle Saapuneet
5. Päivi M -Katkarapukasari Saapuneet
6. Salla -Kaalilaatikko Saapuneet
7. Tiinu - Kirjolohi-perunavuoka Saapuneet
8. Marjaana - Saapuneet
9. Satu -Broilerivuoka Saapuneet
10. Milja- Saapuneet

Reseptikortin koko ja ulkonäkö:
Reseptikortin pitää olla kooltaan postikortti (C6) Kortit saa kivasti vaikka kansioon kun kaikki ovat samaa kokoa. Pohjana vähintään 160g paperi. Reseptikortin voit tehdä joko pystyyn tai vaakaan.

Korttien pitää olla sellaisia, että osallistujat voivat ne halutessaan laminoida tai päällystää kontaktimuovilla. Eli kovin koholla olevia koristeita niihin ei voi laittaa.

Ja selvyyden vuoksi sanon vielä seuraavaa: Reseptikortti on sellainen, jossa toisella puolella on kuva ja toisella puolella on Resepti. Kuvan ei tarvitse olla reseptiin liittyvä. Olisi kiva jos reseptipuolella olisi nimesi ja blogisi, tai oma nimikkoleimasi.

Vaihtoon osallistuminen:

Osallistuaksesi vaihtoon, jätä kommentiksi haluamasi resepti. Tai jos se ei ole heti mielessäsi, niin sitten pelkkä ilmoittautumishalukkuutesi. Kommentoimalla varaat itsellesi paikan vaihdosta.

Laitathan minulle s.postitse (asiakaspalvelu@zirkonella.fi) vielä aiheesi ja blogisi nimen niin tiedän ne liittää sitten myöhemmin mukaan omaan blogiini. Jos et halua että korttisi julkaistaan blogissani ilmoita siitä suoraan minulle heti ilmoittautumisesi yhteydessä.

Korttien lähettäminen

Valmiit kortit lähetetään minulle postitse. Lähetän osoitteeni teille sähköpostitse. Korttien mukaan laitetaan C5- kokoinen kirjekuori (eli puolet A4 -arkista), jossa valmiina osoitteesi sekä postimerkki. Postin Helposti -kuoret ovat myös todella käteviä, niin ei tarvitse miettiä, riittääkö postimaksut. Nykyään posti myy ainoastaan 2. luokan helposti -kuoria.

Minä jaan sitten jokaiselle 10 erilaista reseptikorttia ja lähetän ne takaisin. Lähetä siis myös itsellesi tuleva lorukorttisi ensin minulle, koska minun on huomattavasti helpompi ja nopeampi jakaa kortit, kun ei tarvitse miettiä, että tälle osallistujalle ei sitä ja tuolle tuota..

Jos haluat varmistaa, ettei korttisi vahingossa kastu postin kuljetuksen aikana, laita mukaan pieni muovipussi tai sellofaanikuori korteille. Ja huomautettakoon tässä vielä, että postin toiminnasta vastaa luonnollisesti posti itse. 

 Palautuspäivä:

Palautuspäivä on Keskiviikkona 31.10.2012. Korttien tulee siis olla tuolloin jo minulla. Mutta jos kaikki osallistujat lähettävät korttinsa ennen palautuspäivää, niin sitten lähetän kortit teille tietysti aikaisemmin.
Iso kiitos Outin lorukorteille tekstin lainasta  <3

Aiempia reseptikortteja pääset katselemaan oikean sivun aihepalkista, kohdasta RESEPTIKORTIT

Tervetuloa mukaan :)

PS. Jos et ehtinyt mukaan toukokuun suklaavaihtoon niin Sadulla on herkuista vaihto menossa TÄÄLLÄ

9 kommenttia:

 1. Hei, Mä tekisin kaalilaatikon.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tulen mukaan ja mun resepti olisi kirjolohi-perunavuoka.

  VastaaPoista
 3. Päivi M:n resepti on katkarapukasari!

  VastaaPoista
 4. apua...taas mä lupuduin mukaan.....

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti tuo saapuneet -lista on vaan päivittämätttä, eikä mun kortit edelleen harhaaile jossain :-O Yli viikko sit kuitenkin lähetetty.

  VastaaPoista
 6. Hyvä :) Tuli vaan sellanen pieni säikähdys..

  VastaaPoista