tiistai 4. syyskuuta 2012

Helistinkortti

Askartelutreffeillä viikonloppuna haastettiin tekemään helistinkortti..
Tässä minun tekeleeni..
Mietintämyssy kävi kuumana mitä ihmettä laitan kortin sisälle.. Lopulta helistimeksi päätyi 3 kokoa vaaleanpunaisia strasseja ja vaaleanpunaista rei'ittäjän jätettä :)

Koristeena pitsiä, rusetti ja lisää strasseja..

Kortilla mukana Lauran korttihaasteessa #51 - käytä valokuvaa

17 kommenttia:

 1. Oi että. Todella ihana kortti. Tässä toimii kaikki.

  VastaaPoista
 2. Terve terve, tässä Caru ;o)
  Piti kysymäni jo siellä Orimattilassa, mutta unohtui siinä häslingissä, että millä liimaat nuo 'dimangit' noihin kortteihin? En ole vielä keksinyt hyvää tapaa ja kotona olisi pilvin pimein paljetteja, dimangeja ja vaikka mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Caru :)
   Tässä kortissa on koristeluun käytetty strasseja joissa on tarra takana.. Mutta tarrattomiin strasseihin, puolihelmiin ja muuhun pikkusälään käytän glossyä. Se kuivuu värittömäksi ja siitä on helppo annostella. Pikkuhilppeiden kiinnityksessä käytän apuna hammastikkua. Laitan liima/glossypisteen haluttuun kohtaan kostutan tikun pään liimassa ja sen jälkeen poimin tikulla halutun hilppeen ja länttään kohdalleen.. Tässä vielä loistava video aiheesta http://www.youtube.com/watch?v=s1gnLd4MiD4

   Poista
  2. Kiitti! No juu. On tässä vanhalla vielä oppimista. Olen ns. vanhankansan räpeltäjä eli ihan kuumaliimalla (=ei toimi, sotkee) tai teholiimalla olen kiinnitellyt. Aattelin, että sulla on jotain erikoiskynsiliimaa... ;o)Pitääkö se strassien takana oleva tarra kunnolla?

   Poista
  3. Caru, mä olen liian hidas kiinnittääkseni pikkuhilppeitä kuumaliimalla.. se ehtii jysähtää ennenkuin saan hilppeen paikoilleen.. Mä suosittelen lämpimästi tuota glossyä kokeilemaan :) Kyllä mä olen vielä toistaiseksi nuihin valmiisiin tarratimangeihin luottanut.. jopa tiimarin yksilöt tarttuu kuin tauti :)

   Poista
  4. Thanks! Olen taas viisaampi. Näppärältä näytti siellä juutuubissa. Ja ehkä sitten luotan niihin tarrallisiinkin. Näin tämä etenee...

   Poista
 3. Voi miten suloinen kortti! Aivan ihana ja helistinkortit ovat aina hauskoja. Kiitos osallistumisestasi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille ihanista kommenteista <3

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän kaunis kortti! Ihanaa tuo pitsi ja vaaleanpunainen väri toimii huippuhyvin mustavalkokuvan kaverina.

  VastaaPoista
 6. Oih! miten kaunis kortti! pitäis kyllä itekki kokeilla helistinkortin tekoa :)

  VastaaPoista