tiistai 26. heinäkuuta 2011

I love Del Sol

Huomenta,
Aurinkoiseen aamuun sopii hyvin kirjoitus ihanista Del Sol lakoista. Lakkojen jujuna on se että ne vaihtavat väriä auringon UV-säteiden vaikutuksesta. Aivan mielettömän ihania kesälakkoja ovat. Värinvaihtoefekti kestää noin viikon verran, tosin lakkapurkkien perusvärit ovat kauniita joten viikon jälkeen ei ainakaan itseäni haittaa, vaikka kynsilakka enää väriä vaihdakkaan.

Tässä kuva ihanista väreistä joita tuli juuri varastoon, päällä korkissa näkyvät täpät joiksi värit vaihtuvat auringossa

Tässä malliksi tehdyssä kynnessä olen käyttänyt lakkaa nimeltä Trick or Treat. Päällä mustalla Konadilla ja Megalaatalla tehdyt pantteritäplät. Kultainen väri on sisällä kuvattu, lakka on myös pullossa tämän väristä. ToT muuttuu auringossa mustaksi joten oikeanpuolimmainen kuva on otettu ulkosalla.

Olihan sitä omiinkin kynsiin kokeiltava. :)
Kynsissä käytetty:
Pohjana valkoinen OPI Alpine snow. Halusin että väri tulee kunnolla esille. Tosin peittävän pinnan saa kyllä parilla kerroksellakin aikaiseksi, mutta ajattelin vielä vähän korostaa väriä. Päällä DS Calypso. Kukat leimattu tumman violetilla leimauslakalla, kukissa 2 mm violetit strassit. Ylempi kuva on otettu sisätilassa, tämän värisenä lakka tulee ulos pullosta. Alempi kuva on otettu ulkona auringonvalossa.
Nämä lakat ovat olleet kesäni suosikkilakkoja. Näitä löytyy myöskin varastosta, joten rohkeasti vaan minuun yhteyttä ja omatkin kesäkynnet kuntoon. Elokuuksihan on ennustettu hellettä ja paljon aurinkoisia päiviä  ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti